Appartement Rotterdam

In de levende wijk Blijdorp in Rotterdam Noord heeft Studio Biek dit jaren ’30 appartement onder handen genomen. De wens van de opdrachtgever was om het appartement een moderne uitstraling te geven met een nieuwe keuken en badkamer.
Studio Biek heeft enkele wanden open gebroken om zo meer daglicht te creëren en de ruimtes met elkaar te verbinden. Met de rode kern als centraal blok waarin de badkamer is gesitueerd. Het keukeneiland gaat over in een lange wandkast.
Deze is uitgevoerd in eikenfineer wat de ruimte een warme uitstraling geeft. In de kast zit ook de ‘verborgen’ deur naar het souterrain. De basis van de woning zoals de wanden en de vloer is wit. Dit zorgt voor een neutrale achtergrond waardoor de rode kern en houten wandkast extra opvallen. De combinatie van het nieuwe strakke interieur en de originele jaren ’30 details van het appartement zorgen voor een mooi geheel.

 • project:
  Appartement Statenweg
 • locatie:
  Statenweg, Blijdorp Rotterdam
 • opdrachtgever:
  Particulier
 • omvang:
  110m2
 • oplevering:
  mei 2022
Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-20Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-14Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-3Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-8Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-7PBF_HiRes_appartement-Rotterdam-9Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-4Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-19Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-16Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-9Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-10Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-11Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-13Studio-biek-interieur-ontwerp-appartement-12